Viroo Bouw Home Over ons Projecten Contact

 

Over ons

Met onze grote ervaring in diverse marktsegmenten zoals nieuwbouw, renovatie en restauratie kennen wij onze klanten en de diversiteit aan wensen. Van Viroo Bouw kunt u bouw- en aannemersoplossingen verwachten die aan de ene kant vernieuwend en innovatief zijn en aan de andere kant vertrouwd door de klantgerichte aanpak binnen de gestelde deadlines en budgetten.

Geschiedenis Viroo Bouw
Door de jaren heen zijn wij bekend komen te staan als een betrouwbaar, onafhankelijk bouwbedrijf waar het draait om professionaliteit, ambacht en innovatie. Voor zowel kleine werkzaamheden als grote verbouwingsprojecten staan wij klaar. Viroo Bouw is opgericht in 2003 door de heer Roos.

Door onze speciale band met de regio gaan wij loyaal met onze klanten om. Wij geloven dat kwaliteit en continuïteit de beste reclame is. Viroo Bouw staat achter haar product. Dit vertrouwen zorgt ervoor dat wij bij elk project kunnen garanderen dat wij kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren tegen de beste prijs. Dat zullen wij ook in de toekomst blijven doen.